lørdag den 10. april 2010

Torsdag den 8 April - Highway 1 og solnedgang ved Pismo Beach

Hej Alle.

Vi vågnede tidligt og havde en lang køretur foran os. Hvad vi ikke vidste var hvad der ventede os både på Highway 1 og på stranden om aftenen.
Vi ankom til Hwy 1 efter lidt kørsel. Der var stillehavet. Blåt og uendeligt. Dette smukke syn med det uendelige hav og klipperne hvor bølgerne bragede imod var ikke mindre end fantastisk.

Efter et par timers kørsel kom vi til en lille cafe der hed Whale Watchers Cafe. Her fik vi Nachos. Vi så desværre ingen hvaler.
Til gengæld så vi masser af sæler. Vi blev enige om at se hvor tæt vi kunne komme på. Og her blev vi overraskede. Vi var kun få meter fra sælerne der lå og solede sig på stranden. Sælerne var fuldstændig ligeglade med at vi var der. De rykkede sig ikke en centimeter. Ikke før vi kom indenfor en meter ca.

Så ringede telefonen med vores USA nummer. Vi har alle købt et taletidskort så vi kan ringe til hinanden indbyrdes. Det var Jacob og Stina Vels der ville høre om vi var med på noget solnedgang og bål på stranden. I california er det en tradition at lave bål på stranden og se solnedgang. Og det er IKKE ulovligt at lave bål. Vi havde pølser og marshmellows på pinde over ilden og nød så ellers bare synet ud over stillehavet med solnedgangen i baggrunden. Det var en kæmpe oplevelse. Der var 15 bål eller noget i nærheden af hvor vi sad. Og sikkert utallige flere længere væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar