torsdag den 1. april 2010

Onsdag den 31 Marts. Caching og sidste hele dag i Palm Springs

Hej alle.

Lad os starte med at sige HVIS I NOGENSINDE KOMMER TIL USA, SÅ BESØG PALM SPRINGS. Det er et fantastisk sted med dejlig varme, palmer og bjerge hele vejen rundt om byen. Vi kommer tilbage til denne by, det er 100% sikkert.

Men nok om det. Igår startede vi tidligt ud. Vi blev enige om at det var JesperQ's tur til at køre, det skulle senere vise sig at være en fejl. Vi skulle starte med Heartburn series, som er en cache serie lidt nord for Palm Springs med ca. 30 cacher i. De ligger ude i ørkenen, og her er der ingen regler for brug af motorkøretøjer, så da vi var tæt nok på cacherne, drejede vi bare væk fra vejen og ind i ørkenen.
Ørkenen her er ikke som vi havde forestillet os.  Der er masser af sten. Spørg bare JQ. Vi kører på et stykke af ørkenen med menge store sten, lidt fremme er der en lille fordybning i sandet så en bakke op og så ned igen og på toppen en sten. JQ tænker at den kan vi da godt køre henover, men nej. Det hele resulterer i at bilen hænger på maven oppe på stenen.

Vi får købt et tov og bliver trukket fri af Jakob og Stina i deres kæmpe Ford firhjulstrækker.
Da vi kom fri tog vi resten af serien og kørte videre til næste serie. Den lå i en gammel citron plantage. Alle træerne var gået ud så der kunne ikke smages. Det blev til ialt 66 caches idag. Det er ny rekord på en dag. Men Fredag i Vegas prøver vi at slå verdensrekorden som er på 560 cacher på en dag.



Slange vi mødte. Dette er ikke en Rattler, men en Gopher der overlever ved at ligne en rattlet.


Det var fedt at køre i ørkenen og bjergene. Her er et sted hvor tungen skal holdes lige i munden. På dette tidspunkt var det igen Jesper F der kørte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar