torsdag den 8. april 2010

Onsdag d. 7 April - Golden Gate og Californias ældste cache.

Hej Alle.

Idag skulle vi til Golden Gate Bridge. Det var stort. Den har vi gerne ville se i mange år. Mærkeligt pludselig at køre på den. Vi gjorde stop ved den nordlige ende af broen for at tage et par billeder.

Fra Golden Gate fortsatte vi op i nogle bjerge for at logge den ældste cache i California. Vi fik anbefalet at parkere 1000 meter fra cachen for ikke at skulle gå 200 meter ned af en bjergside. Og det var godt. Det var meget stejlt. Vi gik på nogle små stier i bjergene og ankom efter 30 min. gang til cachen. Det var fantastisk natur.

                                             Vi kunne se San Francisco fra toppen af bjerget.

Bagefter kørte vi lidt op og ned inde i byen for at finde en Sports Authority. Det er en kæmpe sportsforretning der havde alt. Jesper F. fik nye sko for anden gang på turen og Sanne en jakke.
Vi skulle idag have spist på Harris. Men det droppede vi da der ikke var den store tilslutning. Istedet spiste vi nachos og milkshake med Oreos på Denny's. Efter maden oprettede vi 2 nye caches ved hotellet der hedder Tribute til Elmbaek #1 og #2, som en tak for det store arbejde han har gjort for os. Nu har vi lige været samlet nogle stykker i receptionen og drukket et par øl. Det er blevet tradition nu at slutte dagen sådan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar