tirsdag den 6. april 2010

Søndag d. 4 April - Kørsel, Sequioia NP og Hospitaltur.

Hej alle.

Undskyld vi først blogger nu, men computeren er gået i stykker. Håber vi kan få alle de billeder ud af den igen som vi allerede har lagt ind. :-(
Idag skulle vi køre 700 km. Undervejs skulle vi besøge Sequioia NP, hvor verdens største levende ting lever. Det var hårnålesving op til 2300 meters højde. Da vi kom til toppen lå der en ½ til 1 meter sne og Sanne var ved at dø af kulde(-5 C). Her kunne vi ikke lade være med at tænke tilbage på vores nye yndlingsby Palm Springs.






Jesper Q. foran General Sherman.







Sanne ville ikke med op til det store træ, det viste sig senere at være et fornuftigt valg. Al den sne, kombineret med mange mennesker, havde skabt spejlglatte stier. Folk væltede rundt. Allerede da vi steg ud af bilen strøg Helge bagover. Senere oppe ved træet væltede Helge så igen. Denne gang gik det ikke så heldigt som første. Helge havde ondt i sin hånd. Vi satte GPS'en mod nærmeste skadestue. På toppen mødte vi Pomelaja (et andet team der er med på turen), og de havde hørt at det skulle give snestorm kl. 17. klokken var 16.50. Ganske rigtigt. Vi havde ikke kørt lang tid før det væltede ned med sne. Jesper Q var bag rattet og bilen fik bare noget gas ned gennem hårnålesvingene, så meget at vi måtte holde ind på et tidspunkt da Jesper F. havde brug for noget frisk luft.

 Vi kom ned og nærmede os Fresno, byen hvor skadestuen lå. Det var et community hospital vi ankom til. Det startede med vi måtte gå igennem en metaldetektor for overhovedet at komme ind på skadestuen. De mennesker der var og ankom til skadestuen, var vist ikke guds bedste børn. Nå. Der sad vi i tre laaaaannnnngggeeeeeee timer og ventede på at Helge kom ud igen. Ikke hvad man havde brug for efter 7 timers kørsel. Endelig kom Helge ud, med gips på hånden. Han havde brækket håndleddet. Vi havde så en times kørsel mere til vores hotel i Oakhurst. Vi gik glade i seng, for imorgen skulle vi jo til Yosemite NP.

1 kommentar:

  1. Stakkels mand! Brækket håndled er ikke lige på listen over fashionable lidelser... Hvornår må jeg hører mere om det der shopping? Jeg craver!!

    SvarSlet