onsdag den 7. april 2010

Tirsdag den 6 April - Alcatraz og San Franciscos stejle gader

Hej Alle.

Vi vågnede til en dejlig dag i San Francisco. Vejret var skønt og himlen blå, en perfekt dag til en sejltur til Alcatraz Islands. Vi ankom til øen som fangerne i sin tid gjorde det. (dog uden lænker)
Vi gik rundt på øen og i bygningerne og så masser af spændende ting. Bla. de celler hvorfra Frank Morris og Anglin brødrene flygtede. Det var en kæmpe oplevelse at se The Rock. Sanne var fange i en celle i et minut.

Tilbage i San Francisco, skulle vi se verdens mest snoede vej. Det var vildt så stejl den var. over 100 meter var der ca 12 hårnålesving. Det er fuldstændigt vanvittigt så stejle de bakker i San Francisco er. De er meget stejlere end når man ser dem i fjernsynet. Lidt caching blev det også til, 26 stk idag.
Vi spiste i Little Italy på en Italiensk restaurant. det var ok. Vi var forresten på In n' Out burger idag. Fantastiske burgere.

2 kommentarer:

  1. I glemmer helt at Sean Connery også er flygtet derfra... Nå, nej... Hov, det er vist en film ;) Sgu også tarveligt at skrive The Rock - så skal jeg jo bliver forvirret...

    SvarSlet
  2. Som Jespers onkel beklager jeg den unge mands kørsel.
    Håber at I alle nyder turen, jeg har selv været en del af de steder som I har besøgt ingen tvivl om at Vegas bare er for fedt.
    Prøv forøvrigt den store rutsjebane på Stratusfare hotellet, verden højeste.
    Go vind.
    Torben Qvist

    SvarSlet