mandag den 29. marts 2010

Mandag den 29 Marts - Outlet og caching

Hej alle

Vi er lige stået op. Her er et billede fra vores værelse og ud over hotellets område.

Vi har idag set den første sky herovre. Det tegner ikke godt. Vejrudsigten siger 35 grader så mon ikke vi overlever det? :-) Vi skriver mere i aften.
Så blev det aften og vi er tilbage efter en lang og god dag. Det blev dagen hvor vi rundede vores cache nr. 1000, og så var der en der fik sig en ny Dior taske.

Vi startede i et outlet område hvor der var 130 forskellige butikker. Hver butik repræsenterede et tøjmærke. Sanne fik sig en ny Dior taske, hun var glad.
















Videre til caching. Vi tog et par cacher i byen og blev så enige om at tage et af de trails der ligger. Det er et trail med 30 cacher i. Kl var 16, så vi havde jo masser af tid. Troede vi. Pga af bjergene bliver det jo mørkt her kl. 19, og da trailet tog 4 timer måtte den sidste del foregå i mørke med kun 1 lygte. Men nok om det. Da vi ankom til trailet havde vi håbet på at kunne tage bilen med rundt. Det måtte vi ikke da der var nogle firben i området der er fredet. Så vi begyndte at gå. Vi ankom til den første cache, og det gik fint. Men så begyndte det at gå op. Det endte med vi rendte rundt i bjerglandskab i 4 timer og gik 10 km. Heldigvis var der ikke så varmt, kun 25 grader så vi gik og småfrøs lidt :-). Idag var vores helt klart største naturoplevelse nogensinde. Intet vi har set før kan måle sig med dette. Sikken et sted at nå vores cache #1000.


Månen på vej op bag bjergene ved Pushawalla path.























Klik på billedet og læg mærke til palmerne i højre side af billedet. Vi er højt oppe.

3 kommentarer: