lørdag den 27. marts 2010

Lørdag den 27 Marts. Mexico og NHL

Hej Alle.

Vi startede dagen med morgenmad på hotellet.
Derefter gik turen imod Mexico. Der var rigtigt meget trafik på de 6 sporede Highways, men vores chauffør (Jesper Qvist) klarede det meget flot. Jesper F navigerede og vi kørte ikke forkert en eneste gang.
Da vi efter 30 min kørsel endelig kom ud af LA, var det som om nogen havde tegnet en linie og sagt her skal byen stoppe og naturen starte. Vi mødte et landskab vi slet ikke havde forventet idag.

















Vi fandt den første cache vi kørte til ved Mexicos grænse. Derefter kørte vi til 2 andre, som vi ikke orkede at gå til, og en vi opgav. Der var 1500 meter til de to af cacherne, og det orkede vi bare ikke i 30 graders varme. Cachen vi opgav lå rigtigt tæt på den Mexicanske grænse, og lige deromkring hvor cachen skulle ligge holdt der 3 border patrols med blinket tændt. Så vi parkerede 200 meter derfra og fulgte spændt med i hvad der skete.
Der gik som forventet ikke mange minutter til der også kom en border patrol og snakkede med os. Han skulle lige være sikker på at vi ikke var nogle, som han kaldte dem, f...... mexicanere der prøvede at snyde sig vej ind i guds eget land. Vi skulle til at forklare hvad vi lavede der da han så vores GPS og spurgte om vi var på geocaching. Vi spurgte ham om vi måtte gå ned til Tijuana River, hvor cachen ligger, det måtte vi gerne men han ville lige fortælle os at han aldrig selv ville gå derned pga. en vandmåling der var lavet hvor ca. 5% af de bakterier de havde fundet var ukendte. Han fortalte også at der af og til kom døde mennesker og dyr fra Mexico via Tijuana River. Vi blev enige om ikke at gå derned. Border Patrol manden var rigtig flink.

På vej hjem spiste vi burgere på Jack in the box. Det smagte godt. Jack in the box fik et 9-tal på 13-skalaen.

NHL.

Kampen mellem LA Kings og Dallas Stars endte 1 - 4 hvilket LA's fans ikke var særlig tilfreds med.

2 kommentarer:

  1. Ha ha, møde med det amerikanske sikkerhedsvæsen allerede på første dag. Godt I alle ser nordiske ud :) Flotte billeder...

    Men hey, hvad sker der for karakter på den gamle skala - det kan jeg da ikke finde ud af mere....

    SvarSlet