lørdag den 27. marts 2010

Fredag den 26 Marts Ankomst

Hej alle.

Endelig kom dagen hvor vi skulle afsted.

Vi startede på Vojens Banegård kl 05.45 og ankom til Kastrup kl. ca. 10.

Efter en lille kort flyvetur til Paris, hastede vi rundt i CDG for at finde vores næste fly. Det er godt nok en stor lufthavn, der kan få pulsen op.

Så fandt vi vores fly og vidste at det var her vi skulle tilbringe det næste halve døgn. Flyveturen gik rigtigt fint, vi så Grønland og Rocky Mountains fra flyveren.

Vel ankommet til LA skulle vi  ud af lufthavnen. Vi stod ved bagage båndet og ventede, der kom Jespers kuffert, så Sannes, men så var det også det. Jesper Qvists bagage var ikke med.

Afsted for at leje bil. Det var et slaraffenland at kigge på bil ved Alamo. Jesper F ville have en Hummer, men vi endte med en GMC. Det er bare en lækker bil. Den har læder indtræk og alt i ekstraudstyr. Den kommer vi til at savne når vi skal hjem. Bilen har kørt 50000 km.
Så ankom vi til hotellet. Nu skulle vi lige finde en cache.
Vi fandt en rimelig hurtigt, hjem og logge, 9000 km
mellem de cacher vi har fundet idag, NY REKORD,
jubii. LA er ikke et sted man ønsker at gå rundt alene efter mørkets frembud. I hvert fald ikke i vores kvarter. :-)

Kan i hygge jer



Sanne og Jesper

1 kommentar:

  1. Jaaaaah! Starbucks - I like! Dejligt at høre I er kommet godt derover. Surt med bagagen - kender det kun alt for godt :) Cool bil by the way - meeeen en Hummer havde nu været tha shit! Ha ha... Glæder mig til næste opdate - Det lader til hele Danmark er i X-factor psykose, undtagen mig!! Så flash flere billeder!!

    SvarSlet