torsdag den 1. april 2010

Torsdag den 1 April. Afgang Palm Springs og Ankomst Las Vegas

Hej alle.

Så skulle vi forlade Palm Springs. Vi kan ikke vente med at komme tilbage til denne dejlige varme by, som ikke er overbefolket, men alligevel har alt. Kursen var Sin city aka Las Vegas. Vi havde exit tidligt da vi ville igennem et par nationalparker undervejs. Vi startede med Joshua Tree NP og sluttede med Mojave Desert.

Undervejs var vi forbi Dale Mining District, så vi igen kunne køre lidt offroad. Her kunne vi gå omkring 100 meter ind i en nedlagt guldmine, der var mørkt.



Videre gik det imod Las Vegas. Vi kørte ude i ingenting, og vi mener virkelig ingenting, det eneste der var, var vejen vi kørte på. Tror vi kørte 200 km og mødte max 10 andre biler, pludselig ude i horisonten lå Vegas. Det var et fantastisk syn. Det var Jesper F der kørte ind i Vegas. der var voldsomt meget trafik når man lige havde kørt alle de kilometer uden at møde en sjæl.

Nu er vi så på hotellet i Vegas, som kan ses på billedet, Jesper smed lige 20 dollars i en spillemaskine og tog 100 ud. Så det starter jo godt.

Forresten spiste vi sushi idag for 80 $, det er vi enige om at vi har prøvet for sidste gang. Føj for ....... Hellere en burger som vi tidligere på dagen fik på Carls jr.

1 kommentar:

  1. Arrrh, I skal nok vende jer til smagen og sushi, man skal bare lige prøve det et par gange :)

    SvarSlet