lørdag den 30. april 2011

Tilbage i LA

Så er vi tilbage i LA. Her er internettet lidt hurtigere så vi forsøger at blogge.

Den sidste uge har været sjov og lidt lang. Nu har vi set hvad der er at se i Palm Springs. Vi har cachet lidt, det er blevet til ialt ca. 220 cacher på turen. Vi har skudt i Vegas, Jesper skød med Uzi, Desert Eagle og ak47. Vi har været en tur i verdens største roterende tramway og Jesper har kørt Quad bikes i ørkenen mens Sanne passede sig selv og pengene i Palm Springs. Igen blev det for farligt for Sanne, da Vi andre ville gå en tur ind i Irvine's kloakker for at finde 4 caches.

Link til tramway: http://www.pstramway.com/

Quadbikes i ørkenen var rigtigt sjovt. De var 250 cc og kunne køre 70 km/t. Det var vildt, rigtigt vildt. Faktisk var det så sygt at jeg flere gange troede, nu skal jeg dø, og jeg var til tider meget meget bange for at køre op og ned af stejle bjergsider. Men det lykkedes og det var en sjov oplevelse, som jeg nok ikke gør igen.

Irvine ligger i den sydlige del af LA. Her ligger et kæmpe universitet, med et stort regnvands kloaksystem under. Det var i disse kloakker vi gik en tur, sammen med rotter og kakkelakker. Det var en stor oplevelse. Vi har gået ca. 2,4 km i kloakkerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar